Enter your keyword

5 Franshizat më të mira botërore që mund të hapen nga të gjithë

5 Franshizat më të mira botërore që mund të hapen nga të gjithë

5 Franshizat më të mira botërore që mund të hapen nga të gjithë

Ky artikull ju sjell çdo gjë që ju duhet të dini rreth kostove të fillimit dhe mundësive të investimit për 5 kompanitë më të mëdha në Franchise 500.

Çdo vit sillen ide dhe mundësi të reja. Pra, nëse ju keni një ide biznesi brilante, nuk ekziston një moment më i mirë për të filluar se tani. Nëse ju jeni ende duke pritur për idenë tuaj të madhe, atëherë duhet të konsideroni një investim në franshizë.

Lexoni: Franchise vs Startup: Cila është më e mira për ju?

Ju mund të përdorni këtë listë për të kërkuar franshizën në industrinë dhe vendin që ju përshtatet. Ndërsa është e rëndësishme të mbahet mend se fillimi i çdo biznesi vjen me rreziqet e veta, këto franshiza mund t’ju ndihmojnë me trajnim dhe marketing për t’ju dhënë shtysën më të mirë për të bërë investimin tuaj të radhës.

McDonald’s

Vitin e kaluar, McDonald’s ishte i dyti në listën e franshizave më të preferuara. Këtë vit, ai merr vendin e parë, pavarësisht se kjo franshizë kushton me një vlerë prej shtatë shifrash.

CEO: Steve Easterbrook
Selia e biznesit: Oak Brook, Ill.
Franchising që nga viti: 1955
Investimi fillestar: $1,008,000 – $2,214,080
Njësi të reja në vitin 2017: 507 njësi (1.4%)
Trajnimi: 6 deri në 24 muaj në punë, 75 orë mësimi
Suport për marketingun

7-Eleven

7-Eleven renditet në vendin e dytë në listën e Franchise 500. Ka pasur 3,336 njësi të reja në vitin 2017 – më shumë se tre nga kompanitë në këtë listë. Ndoshta kjo për arsye se për të hapur një 7-Eleven kushton $ 37,550, duke e bërë atë një nga franshizat më të përballueshme në këtë listë.

CEO: Joseph DePinto
Selia e biznesit: Dallas
Franchising që nga viti: 1964
Investimi fillestar: $37,550 – $1,149,900
Njësi të reja në vitin 2017: 3,336 njësi (5.7%)
Trajnim: 240 orë pune, 24 orë mësimi
Suport për marketingun

Dunkin ‘Donuts

Dunkin ‘Donuts renditet poshtë McDonald’s dhe 7-Eleven. Ajo mban gjithashtu një rritje të qëndrueshme, duke shtuar 346 njësi në vitin e fundit dhe 1,294 që nga fillimi i vitit 2015. Tani, ju mund të gjeni dyqanet e Dunkin’ Donuts në 32 vende.

CEO: Nigel Travis
Selia e biznesit: Canton, Mass.
Franchising që nga viti: 1955
Investimi fillestar: $228,620 – $1,691,200
Njësi në vitin 2017: 346 njësi (2.9%)
Trajnim: 219 – 324 orë pune, 68 – 73 orë mësimi
Suport për marketingun

The UPS Store

The UPS Store është rankuar në industrinë e shërbimeve për 27 vjet dhe nuk ka ndryshuar këtë vit renditjen falë fuqisë financiare dhe stabilitetit.

CEO: Tim Davis
Selia e biznesit: San Diego, Calif.
Franchising që nga viti: 1980
Investimi fillestar: $ 177,955 në $ 402,595
Njësi të reja në vitin 2017: 69 njësi (1.4 përqind)
Trajnimi: 80 orë në punë, 72 orë mësimi
Suport për marketingun

RE / MAX SH.PK

RE / MAX është renditur i 8 në mesin e Franchise 500 një vit më parë, por në vitin 2018 ka shkuar në vendin e 5-të. Agjencia e pasurive të paluajtshme është rritur si brenda dhe jashtë vendit, duke shtuar 97 franshiza amerikane përveç 246 franshizave ndërkombëtare.

CEO: Dave Liniger dhe Adam Contos
Selia e biznesit: Denver
Franchising që nga viti: 1975
Investimi fillestar: $ 37,500 deri në $ 225,000
Njësi të reja në vitin 2017: 84 njësi (3.2 përqind)
Trajnimi: 31 orë mësimi
Suport për marketingun

Po kërkoni apartament të ri, doni të merrni me qira. Kontakto RE/MAX Albania dhe gjej shtëpine e ëndrrave

https://www.remax-albania.com/https://www.remax-albania.com/

Burimi: Entrepreneur/ Artikulli nga BusinessMag

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!