Enter your keyword

Uncategorized

DISA MËNYRA SI TË NDERTOSH MARDHËNIE ME AUDIENCËN NË INSTAGRAM.

DISA MËNYRA SI TË NDERTOSH MARDHËNIE ME AUDIENCËN NË INSTAGRAM.

  Prej shumë kohësh INSTAGRAMI është padyshim rrjeti më i përdorur nga #bizneset për të ndërtuar marrëdhënie me klientët por jo vetem nje mardhënie të thjeshtë por dhe një mardhënie besimi. Perdorimi i instagramit nga bizneset nuk ndikon vetëm në rritjen e imazhit por ndikon ne te gjitha hallkat e zinxhirit me klientët. Ndaj po […]

SI NDIKON CILËSIA E NJË KONTENTI NË RRITJEN BRANDIT TUAJ!

SI NDIKON CILËSIA E NJË KONTENTI NË RRITJEN BRANDIT TUAJ!

  -Marketingu dixhital është thelbësor për çdo kompani që të lidhet me klientët dhe teknologjia ka krijuar shumë më shumë mundësi për të qënë në kontakt të drejtëperdrejt dhe për të rritur numërin e klientëve potencial. Reklamimi me pagesë është një formë shumë e njohur e marketingut dixhital, por nëse nuk ke një kontent te […]

RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

    Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është procesi i rritjes së cilësisë dhe sasisë së trafikut të faqes në internet. SEO i referohet përmirësimit të rezultateve të papaguara (të njohura si rezultate “natyrale” ose “organike”). SEO synon lloje të ndryshme të kërkimeve, duke përfshirë kërkimin e figurave,  kërkimin e video,  kërkimin akademik, kërkimin […]

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!