Enter your keyword

Cfare eshte nje fushate e mediave sociale?

Cfare eshte nje fushate e mediave sociale?

Cfare eshte nje fushate e mediave sociale?

 

Një fushatë e mediave sociale është një përpjekje e koordinuar e marketingut për të ndihmuar rritjen e  biznesit duke përdorur një ose më shumë platforma të mediave sociale. Fushatat ndryshojnë nga përpjekjet e përditshme të mediave sociale për shkak të qellimit dhe grupit te klienteve qe duam te perfshijme.

 

Vendosja e qëllimeve të fushatës së mediave sociale.

Qëllimet e përbashkëta për një fushatë të mediave sociale përfshijnë:

a-Marrja e komenteve nga përdoruesit.

b-Ndërtimi i listave të marketingut me email

c-Rritja e trafikut të faqes në internet

d-Përmirësimi i angazhimit të përgjithshëm të markës

 

Ndërtimi i një fushate në mediat sociale.

Pasi të jetë krijuar një bazë fillestare, vendosni një synim përfundimtar dhe orar për fushatën. Të kesh një datë të fillimit dhe mbarimit të fortë është e rëndësishme si për

a) Mbajtjen në kontroll të kostove dhe zvarritjen e misionit,

b) Krahasimin e performancës së fushatës para dhe pas.

 

 

 

Praktikat më të mira të fushatës mediatike sociale.

a-Hapi i veprimit – kërkojuni përdoruesve të bashkëveprojnë me postimet në social media. Ftojini ata të bëjnë pyetje, të bëjnë sondazhe, të japin vlerësime, të hyjnë në konkurse dhe të bashkohen me listat e postimeve.

b-Siguroni stimuj – jepni atyre një arsye për të siguruar informacione rreth vetes. Ofroni oferta ekskluzive në këmbim të vëmendjes dhe informacionit të tyre

c-Angazhoheni në mënyrë aktive gjatë gjithë fushatës – reagoni  shpejt dhe adresoni përforcime pozitive me vëmendje personale.

d-Monitoroni me kujdes performancën dhe rregulloni strategjinë nëse është e nevojshme

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!