Enter your keyword

Cila eshte koha me e mire per te postuar ne mediat sociale?

Cila eshte koha me e mire per te postuar ne mediat sociale?

Cila eshte koha me e mire per te postuar ne mediat sociale?

Media sociale tashme eshte kthyer ne nje mjet  te domosdoshem ne cdo  strategji marketingu, nje burim gjenerimi leadsash, klientesh potencial per cdo biznes. Por qe te kesh rezulate optimale nga perdorimi i medias sociale duhet te zbatosh disa rregulla nje nder te cilat eshte dhe orari se kur duhet te postojme ne cdo kanal social. Shumica e platformave te mediave sociale kanë rregulla te ndryshme per algoritmet e tyre qe  percaktojne se çfare u shfaqet perdoruesve te ketyre kanaleve sociale dhe kur. Prandaj qellimi i cdo biznesi apo Menaxheri te Social Medias eshte qe postimet e tyre te kapin nje audience sa me te larte. Me poshte po ju rendisim oraret e postimeve per ne Facebook dhe ne instagram.

 

 

 

Oraret e postimeve ne Facebook.

Baza e madhe e perdoruesve te Facebook me mbi 2 miliardë perdorues aktive e rendit kete kanal social nder me te preferuarat nga bizneset, pasi rrit audiencen e bizneseve qofte te audiences organike qofte asaj me pagese.

Oraret optimale per te postuar jane:

11.00 a.m – 15.00 p.m

Dhe ditet optimale jane:

E enjte   14.00 – 16.00 p.m

E premte 10.00 a.m – 15.00 p.m

 

Oraret e postimeve ne Instagram.

7.00 – 9.00 a.m

19.00 – 22.00 p.m

Dhe ditet optimale jane:

E enjte      11.00 a.m

E premte  10.00 – 11.00 a.m

Nese  postojne ne oraret e sygjeruara postimet tuaja do te jene me te sukseshme, duke marre me shume pelqime, komente dhe klikime.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!