Enter your keyword

Digital Marketing

Digital Marketing per Biznese te ndryshme

[megatron_heading title=”Digital Marketing ” size=”size-md” description=”Digital Marketing eshte kthyer ne nje mjet te fuqishem qe ndikon drejtperdrejt ne promovimin dhe suksesin e nje biznesi .Digital Marketing eshte promovimi i produkteve ,sherbimeve dhe brandeve nepermejt nje ose disa mediave elektronike si facebook , instagram , google +, linkedin , twitter , etj .
Ndryshe nga Marketingu tradicional , Digital Marketing perdor kanalet eletronike dhe metoda qe bejne te mundur qe te analizosh rezultatet e fushatave te ndryshme per te pare se cfare funksion per te terhequr konsumatorin dhe cfare jo ne kohe reale .Nepermjet Digital Marketing ju keni mundesine te shikoni , sa shpesh eshte pare dhe sa gjate nje postim I caktuar , ecurine e shitjeve , cfare imazhi funksion dhe cfare jo , cfare pelqehet me shume dhe cfare jo , mund te komunikosh ne kohe reale me konsumatoret mbi preferencat dhe kritikat qe mund te kene etj .” line_style=”line-double” text_align=”text-left”]
[megatron_heading title=”PSE DIGITAL MARKETING ESHTE I RENDESISHEM PER SUKSESIN E BIZNESIT TUAJ ? ” description=”Digital Marketing eshte kaq i rendesishem sa u lejon akses konsumatoreve te marin informacion ne cdo kohe dhe ne cdo vend .Digital Media eshte kthyer ne nje burim argetimi,lajmesh , blerjesh , interaktivite social , dhe tani konsumatoret nuk jane thjesht te ekspozuar ndaj asaj se cfare Kompania juaj thote rreth brandit apo produkteve /sherbimeve te saj , por dhe se cfare media online , miqte , ndjekesit , thone rreth produkteve tuaja apo brandit tuaj .Njerzit duan brande qe te mund ti besojne , kompani qe i njohin , komunikim real me ta per te percaktuar preferencat e tyre .
Nese doni te shisni produktet/sherbimet tuaja nuk mjafton thjesht te njihni konsumatoret tuaj , por duhet ti njihni shume mire ne detaje ,dhe mbi preferencat e tyre , keshtu ju e dini se kur mund tu shkruani , ku mund tu shkruani dhe cfare tu shkruani qe te ofroni te ta ate qe ata kane nevoje .
Per te bere kete , ju duhet te jeni te pranishem ne website zyrtar , ne rrjete sociale , mobile , e mail ,etj .
Per kete ju vjen ne ndihme ANNA Solutions , e cila ju ofron sherbim profesional.
” line_style=”line-double” text_align=”text-left”]
AlbanianEnglish
error: Content is protected !!