Enter your keyword

DISA MËNYRA SI TË NDERTOSH MARDHËNIE ME AUDIENCËN NË INSTAGRAM.

DISA MËNYRA SI TË NDERTOSH MARDHËNIE ME AUDIENCËN NË INSTAGRAM.

DISA MËNYRA SI TË NDERTOSH MARDHËNIE ME AUDIENCËN NË INSTAGRAM.

 

Prej shumë kohësh INSTAGRAMI është padyshim rrjeti më i përdorur nga #bizneset për të ndërtuar marrëdhënie me klientët por jo vetem nje mardhënie të thjeshtë por dhe një mardhënie besimi. Perdorimi i instagramit nga bizneset nuk ndikon vetëm në rritjen e imazhit por ndikon ne te gjitha hallkat e zinxhirit me klientët. Ndaj po ju prezantojme disa nga mënyra për tu lidhur me audiencën nëpërmjet Instagramit.

-Perdorni ‘Polls’ në Story duke bërë pyetje të ndryshme duke perfshire industrinë tuaj por dhe jetën e përditshme.
-Ndërtoni Quize për të krijuar atraksion me audincën.
-Dilni LIVE -organizo seanca pyetje-përgjigje.
-Organizoni Giveaway ku ofron diçka falas për ndjekësit.
-Edukoni & inspironi audiencën.
-Ndërveproni me të gjithë komentet dhe mesazhet që vijnë.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!