Enter your keyword

Email Marketing

Digital Marketing per Biznese te ndryshme

[megatron_heading title=”Mail Marketing ” size=”size-sm” description=”Nje nder menyrat tradicionale per te gjeneruar kontakte te reja ne perputhje me target klientelen tuaj eshte dhe ajo me e mail e njohur si e-mail marketing .Nepermjet kesaj metode ke mundesi te kontakosh nje target grup te caktuar qe eshte i interesuar per sherbimet apo produktet qe ti ofron ne treg . Fale nje database te gjere kontaktesh per biznese te tipologjive te ndryshme , biznese te vogla, SHPK dhe VIP , ne ju ofrojme mundesine e marketimit te biznesit tuaj me newsletter te personalizuar ndertuar ne baze te kerkesave dhe shijeve tuaja nepermjet te cilave ju mund te reklamoni brandin tuaj , mund te reklamoni nje oferte konkrete , nje produkt apo nje sherbim .Apo thjesht per tu treguar klienteve tuaj aktuale dhe atyre qe synoni ti keni klient sa te rendesishem jane per ju .” line_style=”line-double” text_align=”text-left”]
AlbanianEnglish
error: Content is protected !!