Enter your keyword

[megatron_heading size=”size-lg” sub_title=”Besimi juaj, Vlera jonë” line_style=”line-double” text_align=”text-left”]

ANNA Solutions eshte nje Kompani innovative e krijuar per te permbushur nevojat me te rendesishme te cdo lloj biznesi , per ta bere ate nje biznes te suksesshem ,me sherbime si Digital Marketing , Sherbime Financare , Dizajn&Ndertim Website , Reklamim

[megatron_icon_box icon_type=”megatron” layout_style=”icon-box-circle” i_align=”top-inline” title=”Digital Marketing” description=”Digital Marketing eshte kthyer ne nje mjet te fuqishem qe ndikon drejtperdrejt ne promovimin dhe suksesin e nje biznesi .Digital Marketing eshte promovimi i produkteve ,sherbimeve dhe brandeve nepermejt nje ose disa mediave elektronike si facebook , instagram , google +, linkedin , twitter , etj .
” link=”url:https%3A%2F%2Fanaasolutions.com%2Fdigital-marketing%2F|||” icon_megatron=”micon icon-185042-edit-modify-streamline”]
[megatron_icon_box icon_type=”megatron” layout_style=”icon-box-circle” i_align=”top-inline” title=”Website & Design” description=”Ne punojme pikerisht per tju ndihmuar te jeni jetegjate ne treg , duke plotesuar te gjitha nevojat tuaja , duke sjelle te ju websitin e duhur per biznesin tuaj , websitin e duhur ku ju mund te prezantoni produket apo sherbimet tuaja .Nuk ka rendesi cfare biznesi jeni , bar , restorant , klinike , zyre avokatie , hotel , ne ndertojme cdo lloj website ” link=”url:https%3A%2F%2Fanaasolutions.com%2Fwebsite-design%2F|||” icon_megatron=”micon icon-desktop”]
[megatron_icon_box icon_type=”megatron” layout_style=”icon-box-circle” i_align=”top-inline” title=”Shërbime Financiare” description=”Kompania jone eshte krijuar qe ti jape zgjidhje biznesit per disa gjera njekohesisht dhe vetem nga nje bashkepunetor si ANNA Solutions , ne menyre qe mos humbase kohe duke u mare me disa kompani bashkepunuese njekohesisht, por mbi te gjitha biznesi te minimizoje kostot e tij duke kursyer pagen e nje ekonomisteje te brendshme .” link=”url:https%3A%2F%2Fanaasolutions.com%2Fsherbime-financiare%2F|||” icon_megatron=”micon icon-bargraph”]
[megatron_icon_box icon_type=”megatron” layout_style=”icon-box-circle” i_align=”top-inline” title=”Profesione të lira” description=”Ne faqen tone www.anaasolutions.com i kemi kushtuar nje hapesite te vecante profesioneve te lira ku secili prej jush mund te prezantoje veten me nje kartevizite biznesi me te gjitha te dhenat qe nje individ ka nevoje per tju kontaktuar . Ju na kontaktoni te tjerat i bejme ne !” link=”url:https%3A%2F%2Fanaasolutions.com%2Fprofesione%2F|||” icon_megatron=”micon icon-tools”]
[megatron_call_action title=”Sa te ndihmuam ne ate qe kerkoje? Nese te nevoitet informacion me i detajuar per sherbimin qe kerkon na kontaktoni dhe ne do ju japim gjithe te rejat me te fundit .” link=”url:https%3A%2F%2Fanaasolutions.com%2Fkontakt%2F|title:Kontakto|target:%20_blank|” color=”s-color-bg”]
Digital Marketing
Website & Design
Shërbime Financiare
Profesione të lira
[megatron_heading title=”AFTESITE TONA” size=”size-md” sub_title=”Na besoni suksesin e biznesit tuaj!” description=”Fale nje stafi profesional dhe me experience te ANNA Solutions,ne vijme prane jush me nje shporte sherbimesh me zgjidhje konkrete per cdo kerkese tuajen ,duke ju ndihmuar te fokusoheni ne punen tuaj me te rendesishme KLIENTIN .Ne ju ndihmojme te rrisni te biznesin tuaj profesionalisht dhe te jeni sa me jetegjate ne treg” line_style=”line-double” text_align=”text-left” css_animation=”wpb_fadeInRight”]
[megatron_heading title=”Dërgo Emailin Tënd” size=”size-md” sub_title=”Për të rejat më të fundit” text_align=”text-left” color_scheme=”color-light”]
[megatron_heading title=”PSE DUHET TE NA ZGJIDHNI NE?” size=”size-md” sub_title=”Kompania me inovative ne treg” description=”ANNA Solutions eshte nje kompani multifunksionale e krijuar per te plotesuar nevojat maksimale dhe me te rendesishme te cdo biznesi , me kosto minimale .
Pse duhet te zgjidhni ne ?Sepse ne jemi krijuar duke menduar per nevojat tuaja , ne e dime shume mire se per cfare ka nevoje nje biznes , se ku has veshtirsite me te medha per te patur sukses ne treg .Fale nje pune disa vjecare ne tregun shqiptar me biznesin VIP , SHPK dhe biznesin e vogel kemi arritur te marim informacion mbi cdo problematike tuajen , dhe tani vijme prane jush me zgjedhje konkrete , jo me nje sherbim por me nje shporte sherbimesh” line_style=”line-double” text_align=”text-left” el_class=”margin-bottom-45″]

Nje nder pikat tona me te forta eshte korrektesia ne mardhenie me klientet tane dhe ne dhenien e sherbimeve qe ofrojme .Sherbim i dedikuar , korrekt , i shpejte

Ju mund te punoni i qete pa u stresuar , sepse punen e bejme ne .
Korrektesi
Nje nder pikat tona me te forta eshte korrektesia ne mardhenie me klientet tane dhe ne dhenien e sherbimeve qe ofrojme .Sherbim i dedikuar , korrekt , i shpejte .
Profesionalizem
Stafi i ANNA Solutions , eshte nje staf i profilizuar dhe me experience disa vjecare ne sherbimin qe ju merni prej tyre

Stafi i ANNA Solutions , eshte nje staf i profilizuar dhe me experience disa vjecare ne sherbimin qe ju merni prej tyre.

[megatron_heading title=”Blogu” size=”size-lg” css_animation=”wpb_shake”]
[otw_bm_vc otw_blog_list=”1″]
AlbanianEnglish
error: Content is protected !!