Enter your keyword

Pse Biznesi yt duhet te kete patjeter nje faqe Website

Pse Biznesi yt duhet te kete patjeter nje faqe Website

Pse Biznesi yt duhet te kete patjeter nje faqe Website

Pse Biznesi yt duhet te kete patjeter nje faqe Website ??

Kjo eshte nje pyetje qe ne qe punojme me bizneset sidomos me ato te nivelit te vogel dhe mesatar e degjojme shpesh prej drejtuesve apo pronareve te ketyre bizneseve .Por nuk perjashtohen as bizneset e medha .

Sot jetojme ne epoken e teknologjise , cdo gje eshte e lidhur ne menyre te pashmangshme me zhvillimet e saj , saqe askush si shpeton dot perfshirjes ne vorbullen e saj as biznesi jo .Per me teper biznesi e ka shume me te nevojshme qe te jete ne te njejtin ritem me zhvillimin e saj ndryshe do kthehet ne nje biznes qe sdo rritet kurre .Ne kete vorbull jane perfshire dhe koorporatat e medha qe deri dje paguanin shuma marramendese ne reklamat audio -vizive , por sot trendi ka ndryshuar vendi ku cdo biznes duhet te jete patjeter i pranishem eshte interneti me te gjithe kanalet e tij , si media sociale , kanalet e google , dhe faqet website .

Per tju kthyer pyetjes se fillimit , faqja website eshte e domosdoshme , jetesore per cdo tip biznesi , nese deshironi qe te jeni jetegjate ne treg , te keni nje shtrirje te pakufizuar konsumatoresh , mbi te gjitha nje faqe website , ju duhet te tregoni se kush jeni , cfare beni , cfare ofroni , pse duhet te zgjedhin produktet apo sherbimet tuaja konsumatoret .

Por nese ju kontaktoni konsumatore me e mail apo tel , apo fizikisht me objektivin per ti kthyer ne kliente , te jeni te sigurte qe gjeja e pare qe do bejne eshte te futen dhe te kerkojne ne internet per ju , per biznesin tuaj .Dhe nese nuk gjejne asgje per ju , atehere e keni humbur mundesine per ti kthyer ne kliente .

Nese deshironi qe te prezantoheni si nje biznes serioz se pari ndertoni imazhin tuaj virtual , ndertoni websitin tuaj zyrtar , jini i pranishem ne median sociale , tregoni kush jeni , pse ju jeni me te mire se konkuretet tuaj .

Nese ti ke nje biznes dhe ende ske nje faqe website , apo deshiron te ndryshosh ate qe ke , ANNA Solutions ofron dizajn&ndertim website sipas kerkesave tuaja ,

Ju na thoni deshirat ne ua bejme realitet !

 

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!