Enter your keyword

RENDESIA DHE MENYRAT SI TE PERDORESH VIDEOT NE INSTAGRAM.

RENDESIA DHE MENYRAT SI TE PERDORESH VIDEOT NE INSTAGRAM.

RENDESIA DHE MENYRAT SI TE PERDORESH VIDEOT NE INSTAGRAM.

Videot po kthehen në një nga format më pak të kushtueshme, por dhe me më shumë produktivitet si formë content-i në Instagram. Nëse akoma nuk i ke implementuar në strategjitë e Marketingut të biznesit tënd është koha t’i kushtosh më shumë rëndësi. Arsyeja pse videot jane me teper produktive eshte sepse instiktivisht audinces i lind kurioziteti per te pare finalizimin e mesazhit.
Ja kush janë mënyrat si të përdorësh video në platformën e Instagram:

1. Postimet me video – Postimet me video ndihmojnë për të informuar dhe edukuar audiencën ose për të treguar përdorim të produktit brenda 1 min. ose më pak.

2. Story-t me video – që zgjasin nga 15 sekonda. Mund të ndërtosh një video 15 sekondëshe ose një sekuencë më të gjatë. Story-t janë më interaktive se postimet prandaj mund të përdoren për t’u lidhur direkt me audiencën.

3. LIVE në Instagram – videot LIVE në Instagram zgjasin deri në 60 min. Gjatë një LIVE mund të shpjegosh kocepte më të gjera të biznesit ose mund ta pëdorësh për një Giveaway, seancë pyetje-përgjigjie etj.

4. IGTV – është koncepti më i ri në Instagram. Mund të postohen video 10 sekonda deri në 10 minuta që rrijnë gjithmonë në tab-in IGTV.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!