Enter your keyword

RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

 

 

Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është procesi i rritjes së cilësisë dhe sasisë së trafikut të faqes në internet. SEO i referohet përmirësimit të rezultateve të papaguara (të njohura si rezultate “natyrale” ose “organike”). SEO synon lloje të ndryshme të kërkimeve, duke përfshirë kërkimin e figurave,  kërkimin e video,  kërkimin akademik, kërkimin e lajmeve dhe kërkime specifike për industri të ndryshme.

Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është një art që po zhvillohet vazhdimisht. Fillimi i një strategjie SEO mund të ndjehet i ngadalshëm , por sapo të fitojë vrull, ai merr ritmin e shpejtë ne rezultate. SEO është i vështirë të drejtohet në krahasim me kanalet e tjera dhe kërkon më shumë kohë për të parë rezultatet nga investimi fillestar, por është e rëndësishme të bëhet sakt, që SEO përfundimisht të gjenerojë vëllim të konsiderueshëm me një kosto relativisht të ulët për vizitë (kosto për blerje). Një tjetër pikë kryesore për të theksuar është se sa më i spikatur është website juaj aq më e madhe është dukshmëria juaj.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!