Enter your keyword

SI NDIKOJNË HIGHLIGHTS NË RRITJEN E FAQES TUAJ!

SI NDIKOJNË HIGHLIGHTS NË RRITJEN E FAQES TUAJ!

SI NDIKOJNË HIGHLIGHTS NË RRITJEN E FAQES TUAJ!

Highlights janë një format i ri në instagramtë cilët bëjnë të mundur qe ju të vendosni Story e publikuara në faqen tuaj te dukshëm për më tepër se 24 orë. Por jo vetëm kaq, por highlights kanë ndikim më të gjerë në faqen tuaj. Disa nga arsyet pse ju duhet të perdorni Highlights jane:

1-Drejtojnë ndjekësit në Websit-in tuaj sepse highlights ruajne opsionin “Swipe Up” (rrëshqit lart) i cili mundeson direktimin ne Web e kompanise tuaj.

2-Mundesojnë të shfaqni produktet ose shërbimet tuaja në mënyrë të strukturuar dhe të kategorizuar, kjo e ben faqen tuaj më estetike duke shmangur rrëmujën dhe lehtësisht të kuptueshme nga audienca juaj.

3-Një tipar tjetër i dobishëm i Highlights është krijimi i një historie të qartë dhe profesionale të aktiviteteve tuaja të publikura më parë.

Përdorimi i Higlights e bëjnë faqen tuaj të biznesit tepër profesionale vizualisht dhe rrit audinecën në të njëjtën kohë.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!