Enter your keyword

SI NDIKON CILËSIA E NJË KONTENTI NË RRITJEN BRANDIT TUAJ!

SI NDIKON CILËSIA E NJË KONTENTI NË RRITJEN BRANDIT TUAJ!

SI NDIKON CILËSIA E NJË KONTENTI NË RRITJEN BRANDIT TUAJ!

 

-Marketingu dixhital është thelbësor për çdo kompani që të lidhet me klientët dhe teknologjia ka krijuar shumë më shumë mundësi për të qënë në kontakt të drejtëperdrejt dhe për të rritur numërin e klientëve potencial. Reklamimi me pagesë është një formë shumë e njohur e marketingut dixhital, por nëse nuk ke një kontent te mirë dhe cilësor atëherë nuk do të keni rezultatet e pritura nga fushatat me pagesë.

-Kontenti ju ndihmon të krijoni imazh të shkëlqyer për markën dhe drejton trafikun në faqen tuaj të internetit ku listohen produktet ose shërbimet tuaja.

-Kontenti ka aftësi per të larguar ose për të afruar masën e njerzve. Sa më cilësor të jetë kontenti aq më interesant do bëhet per masën e ndjeksëve të tu dhe sa më pak cilësor të jetë aq më pak interes do ngjalli tek masa e njerzve që të ndjekin.

 

-Gjithashtu ndihmon biznesin tuaj të krijojë një marëdhënie të drejtpërdrejt me audiencën tuaj. Pasi është shumë e rëndësishme që audienca juaj ta di që ju interesoheni për ata dhe jo thjesht që dëshironi të shisni produktet ose shërbimet tuaja. Komunikimi i drejtëpërdrejt dhe i vazhdueshëm cdo ditë forcon me tepër mardhëniet dypalëshe BIZNES-KLIENT.

-Kontenti mund të gjenerojë LEADS (klient te mundshem).
Kur audienca juaj shikon Contetin tuaj, ka më shumë të mundësi të jenë të interesuar të blejnë nga ju në të ardhmen.

-Një kontent me cilësi të lartë ndikon që biznesi juaj të njihet më shumë, PSE? Sepse një kontent i mirë bëhet share nga shume njerëz dhe kjo bën që emri i biznesit tuaj të qarkullojë më tepër në internet.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!