Enter your keyword

SI NDIKOJNË ARTIKUJT BLOG NË RANKING E FAQES TUAJ WEBSITE!

SI NDIKOJNË ARTIKUJT BLOG NË RANKING E FAQES TUAJ WEBSITE!

SI NDIKOJNË ARTIKUJT BLOG NË RANKING E FAQES TUAJ WEBSITE!

Blog është një faqe e website (web page) e biznesit tuaj e cila përdoret për të përmbushur nevojat e marketimit të biznesit.

Por ndryshe nga pjesa tjetër e faqes tuaj seksioni i blog-ut duhet azhurnuar shpesh here me postime te reja. Postimet në blog ju lejojnë të renditeni në motorët e kërkimit për një larmi fjalësh kyçe qe ju perdorni në një postim, përshembull nëse dikush kërkon në Google me një nga fjalet kyce te temes se blog-ut tuaj atehere do të jeni pjesë e rezultatit të kërkimit.

Për më tepër, blog-u juaj është një mjet që ju lejon të angazhoheni më shumë me audiencën, qoftë duke analizuar se sa lexues i ndajnë postimet tuaja në rrjete sociale, ose duke lejuar lexuesit të komentojnë mbi postimet tuaja. Në këtë mënyrë, një blog është më shumë si një urë lidhëse midis jush dhe audiencës sesa pjesa tjetër e websit-it tuaj.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!