Enter your keyword

SI TE PERMIRESOJME JETEN SOCIALE!

SI TE PERMIRESOJME JETEN SOCIALE!

SI TE PERMIRESOJME JETEN SOCIALE!

Pavaresisht nese jeni nje person pasiv ose nje person shume i impenjuar gjate dites,  permiresimin e jetes tuaj sociale duhet ta shihni si nje nga punet tuaja te perdistshme. Jeta sociale ka shume perfitime sepse do te krijoni miq te rinj, do te mesoni gjëra të reja dhe ndoshta do të zbuloni diçka për veten tuaj që nuk e dinit me pare. Permiresimi i jetes tuaj sociale mund të jetë argetuese dhe perfituese.

 

Disa menyra per te permiresuar jeten sociale jane

1-TE RRITESH RRJETIN E MIQVE
-Filloni bisedat me njerezit ne cdo ambient ku ndodheni thjesht duke biseduar ose duke ndare ide.

-Perdorni mediat sociale për t’u lidhur me miqte dhe miqte e miqve. Nese jeni një person i zene ose thjesht dikush që ka probleme të krijoj lidhje fillestare me njerezit balle për balle, media sociale mund të jetë një rruge e shkelqyer.

-Degjoni kur njerezit flasin me ju. Aftesia juaj per t’u bere një degjues i fortë do të përmiresoje shume jeten tuaj shoqerore.

2-PRANONI OSE BENI FTESA PER TE DAL DIKU PAS PUNE

-Dhe ne qofte se jeni te lodhur ose nuk ju pelqen ideja te shkoni diku ose per nje dark eshte mire te mos refuzoni sepse mund te njohesh persona te rinj, te degjosh dicka te re o dhe kjo do ju beje te ndiheni mire.

 

 

3- PROVONI TE BENI GJERA TE REJA

-Provoni te mesoni nje sport te ri
Pavaresisht se nuk mund te jeni nje lojtar shume i mire. Shumica e këtyre ligave kan me shume interesa argetimi sesa të fitojne. Ose konsultohuni me presidentin e liges dhe tregoji se çfare po kërkoni dhe ata mund të jene ne gjendje tju vendosin ne nje ekip me te njejtin qellim si ju.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!