Enter your keyword

Si te rrisni audiencen e biznesit tuaj?

Si te rrisni audiencen e biznesit tuaj?

Si te rrisni audiencen e biznesit tuaj?

 

 

Audienca juaj në mediat sociale është grupi i klinteve që mund të arrini me  marketimin tuaj. Kjo përfshin të gjithë ndjekësit tuaj plus secilin që sheh ose bashkëvepron me postimet tuaja në burimin e tyre. Rritja e audiencës suaj në mediat sociale është nje nga mënyrat më të mira për të përhapur me teper imazhin tuaj. Do të fitoni audiencë dhe ndjekes të rinj në një mënyrë të përhershme dhe organike. Rritja e trafikut dhe e audiencës do të ketë një efekt mbledhje,  dhe kjo është mënyra se si influencuesit individualë dhe botimet kanë ndërtuar një numër të miliona ndjeksve.

Disa menyra per te rritur audiencen ne rrjete sociale jane:

1. Shtoni link- un e rrjeteve sociale ne website-in tuaj. Nëse i përqendroni lidhjet tuaja në rrjetet sociale në të cilat jeni më aktivë, do të ndërtoni audiencën tuaj në rrjetet me shumë mundësi që t’i drejtojnë njerëzit përsëri.

2. Perdorni te njejtin emertim te biznesit tuaj ne te gjitha rrjetet seociale. Kjo ndihmon klientët ta gjejnë më lehtë biznesin tuaj dhe ne portale te ndryshme.

3. Krijoni  nje brand  vizual te qendrushem. Brand-i  është kritike në botën e mediave sociale për biznesin, ndaj theksojeni dhe ne profilet tuaja.

4. Krijoni fushata fushata targetimi  në platformat kryesore të reklamimit në mediat sociale. Këto reklama jo vetëm që do t’ju japin mundësinë të kujtoni vizitorët tuaj në faqen e internetit, por gjithashtu do t’u japin përdoruesve një shans për t’u lidhur me biznesin tuaj në mediat sociale.

5. Aplikoni nje GIVEAWAY. Një nga këshillat më të mira të mediave sociale për rritjen e mëposhtme është të drejtoni një dhuratë.Pse? Sepse të gjithë i pëlqejnë gjërat falas. Kështu që, kur ata të dynden për të fituar, ju do te rrisni  audiencën tuaj.

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!