Enter your keyword

Social Media Management

[megatron_heading title=”Menaxhim i rrjeteve sociale si , Facebook, Linkedin Instagram , Google + , etj .” size=”size-sm” description=”Tashme jetojme ne epoken e teknologjise ku cdo gje eshte e lidhur ne menyre te pandashme me hapin dhe zhvillimin e saj .Pjese shume e rendesishme e saj jane dhe rrjetet sociale , ku secili prej nesh eshte anetar , ku cdo biznes duhet patjeter te jete i pranishem pasi aty eshte cdo tip konsumatori .Nese ju skeni nje faqe facebook, linkedin ,instagram , twitter , ku te reklamoni brandin tuaj , produktet apo sherbimet tuaja , ju nuk do egzistoni per masen e gjere por vetem per nje grup te vogel njerezish , detyrimisht me pak shitje dhe me pak te ardhura per ju .
Per te gjithe bizneset qe skane nje punonjes te brendshem per Marketing&Digital Marketing,zgjidhja jemi ne .Menaxhojme te gjitha rrjetet tuaja sociale ,me kosto shume here me pak se nje punonjes i brendshem.
Ne menyre qe te jeni te pranishem cdo dite ne median sociale aty ku ndodhet konsumatori juaj , ne marim persiper menaxhimin e te gjitha rrjeteve tuaja sociale duke filluar qe nga hapja e tyre nese ju skeni rrjete sociale , postime ditore apo sipas intervalit qe ju deshironi me numrin e postimeve qe ju deshironi .
Interaktivitet me cdo mesazh apo koment qe vjen ne faqet tuaja ne kohe reale , duke e bere cdo konsumator qe mund te jete neser klienti juaj te ndjehet i rendesishem .
Ne fund te cdo dite ju merni nje raport specific per secilen faqe mbi aktivitetin e saj ditor” line_style=”line-double” text_align=”text-left”]
AlbanianEnglish
error: Content is protected !!