Enter your keyword

Tags: RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

RËNDËSIA E SEO (Search engine optimization) NË MARKETING!

    Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është procesi i rritjes së cilësisë dhe sasisë së trafikut të faqes në internet. SEO i referohet përmirësimit të rezultateve të papaguara (të njohura si rezultate “natyrale” ose “organike”). SEO synon lloje të ndryshme të kërkimeve, duke përfshirë kërkimin e figurave,  kërkimin e video,  kërkimin akademik, kërkimin […]

AlbanianEnglish
error: Content is protected !!